Låna ring att fria med

  • 300 SEK

Planerar du att fria men är osäker på din partners storlek, önskemål osv? Då är detta perfekt för dig!

Ringen

Ringen kommer se ut som en riktig förlovningsring men vara gjord i silver med en fejksten (oftast vit cubic zirkon). Därför kommer inte metallfärgen att vara likadan som en guldring. Storleken på dessa provringar är mellan 51-53, men släta ringar finns även i strl 63. Ringen kommer att skickas till dig i en fin ringbox, perfekt för frieriet. 

Efter att du har friat så kan du och din partner tillsammans kika på ringar och beställa de riktiga. Detta gör att din partner säkerligen blir nöjd med sin ring. 

Villkor

En frieriring kostar 300kr att låna. Dessa 300kr får du tillbaka om du beställer den riktiga ringen inom 2månader från det att jag skickade frieriringen till dig. Frieriringen är bara ett lån, vilket innebär att du måste skicka tillbaka denna till mig. På grund av högt tryck att låna provringar och frieriringar så är det bra om du är ute i god tid så att du kan låna den ring du vill. Är du ute i sista minuten är det bra om du skriver flera olika ringar du kan tänka dig att låna. När du får hem ringen så har du ungefär 1-2 veckor på dig att fria innan du måste skicka tillbaka ringen till mig, den exakta deadlinen kommer att stå i ett medföljande brev. I brevet kommer även enkla instruktioner på hur du postar tillbaka ringen att stå. 

Om du inte skickar tillbaka frieriringen kommer du att bli skyldig att betala 2000kr per slät ring och 5000kr per stenring som inte skickas tillbaka. 

Du kan endast låna en frieriring om du bor i Sverige. 

Leverans

Jag kommer att göra mitt bästa för att matcha ditt önskade frieridatum, om din önskade ring är otillgänglig kommer jag att höra av mig. 

Frieriringen kommer att levereras till ditt närmsta postombud och det finns en liten risk att en avi kommer att komma i din brevlåda. Bor du tillsammans med den du ska fria till kan det därför vara bra att beställa ringen till en annan adress. 

Dessa ringar går att få som frieriring

Ädelstensringar: Bellatrix, Juliet, Stardust, Stellar, Vega, Cassiopeia, Cordelia, Saturn, Barbarella, Supernova Sparkle, Cleopatra, Mrs Space, Mrs Space extra wide, Sputnik, Iris, Aurora, Aurora Sparkle, Aurora Supersparkle, North Star, North Star sparkle, Vega Sparkle, Capella, Orion, Milkyway, Ariel, Broken Halo, North Star mini, Galaxy, Venus (utan sparkle/diamanter på sidorna), Mini Venus, Andromeda & Artemis.

Släta ringar: Supernova, Mars 1.6mm, Mars 4mm, Mars 6mm, Uranus 4mm, Uranus 5mm, Uranus 6mm, Castor 3.5mm & Castor 5mm.