Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Custom order

Har du ett speciellt smycke i tankarna som du vill förverkliga? Eller letar du bara efter något eget? Vi älskar att skapa unika och personliga smycken tillsammans med våra kunder. Möjligheterna är många! Välkommen att boka in ett telefonmöte eller slänga iväg ett meddelande till mig på instagram eller via mail.

Telefonmöte

Boka ett telefonmöte

Sociala Medier

Instagram


1.

Gratis konsulation

Välkommen att boka in en gratis konsultation med Malin Ivarsson! Berätta om dina tankar kring vad du vill ha. Om du har inspirationsbilder, önskemål om guldfärg och stenar samt en budget är det en bra grund. Har du ingen färdig idé? Släng iväg ett meddelande på e-mail eller instagram så guidar jag dig vidare!
2.

Jakten på rätt ädelsten

Ska ditt specialgjorda smycke innehålla någon annorlunda ädelsten så är nästa steg att jag försöker hitta en passande ädelsten till just dig. Oftast så får du bild på ädelstensförslag inom 2 veckor men det kan ta längre tid. Vissa ädelstenar är svåra att hitta och kan ta flera månader att hitta (om det går att hitta överhuvudtaget).
En vacker guldring med gnistrande rosa stenar i en elegant design
En handgjord guldring med gröna stenar3.

Bestäm detaljerna

När vi har hittat eventuella ädelstenar så går vi vidare genom att bestämma detaljerna kring smycket. Detta gör vi genom bilder och beskrivningar. Är det ett mer avancerat smycke så görs även en digital 3D ritning som du får ta del av och godkänna. Det är först i detta steg man kan ge en exakt offert.
Malin, CEO arbetar med en smyckesmaskin

Foto: Neas Studios
4.

Beställ via webbshoppen

När vi kommit fram till smyckets utseende skapas en unik länk till min webbshop där du kan beställa ditt specialgjorda smycke. Där kan du välja att betala direkt med kort eller med olika betalalternativ via Klarna.
5.

Tillverkning

När du lagt din beställning börjar vi tillverka smycket. Leveranstiden 6-10 veckor från datumet din order kom in till oss i webbshoppen.
En närbild på Malin som finspliar ett smycke

Foto: Neas Studios
6.

Leverans

När smycket är färdigt, packar och skickar vi det till ditt närmsta postombud. Paketet är försäkrat och spårbart. Du får en sms-avisering när paketet har levererats. Du erbjuds även en gratis försäkring om 6 månader via email.
En svartvitt bild på en ring