Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur


Om du undrar vilken ädelsten du ska välja, hur du tar hand om dina smycken eller behöver råd inför ett frieri har du kommit till rätt plats! 
nygift par som springer hand i hand

Förlovningsguide

Planerar du att fria? Detta behöver du veta! Bland det mest roliga och spännande som finns är att få vara en liten del av någon annans förlovning!
gemstone ring

Ädelstenar

När du väljer sten måste du tänka på dess hållbarhet. Stenen ska hålla i många år framöver!
dark gemstone ring

Ringar

Att välja rätt ring kan kännas överväldigande bland alla möjliga sorter som finns. Stressa inte mer – med min guide hjälper jag dig att välja den perfekta ringen för dig!
guldring

Metaller

Vilken metall ska du välja? Många har en idé om att man ska matcha sina ringar med sin partner, men det är på tiden att vi bryter oss från detta!
juvel i hand ikon

Smyckesvård

Om du vill att dina smycken ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att ta hand om dem. Läs vår lilla guide om hur du gör!
tre juveler ikon

Allmänna villkor

Läs våra allmänna villkor.
grundaren malin ivarsson

Ett ord från grundaren

Inspirerad av de nordiska kontrasterna mellan råa berg, glittrande stjärnor och pulserande storstadsområden skapar jag mina smycken. Varje smycke är tillverkat i en av mina två verkstäder i Sverige – Umeå och Visby. Min vision är att skapa tidlösa smycken som kan bäras i generationer.