Om du undrar vilken ädelsten du ska välja, hur du tar hand om dina smycken eller behöver råd inför ett frieri har du kommit till rätt plats! Vi har samlat alla våra sidor om allt detta här! Vad ska du läsa först?
FÖRLOVNINGSGUIDE

Planerar du att fria? Detta behöver du veta! Bland det mest roliga och spännande som finns är att få vara en liten del av någon annans förlovning!

LÄS MER
ÄDELSTENAR

När du väljer sten måste du tänka på dess hållbarhet. Stenen ska hålla i många år framöver!

LÄS MER
RINGAR

Att välja rätt ring kan kännas överväldigande bland alla möjliga sorter som finns. Stressa inte mer – med min guide hjälper jag dig att välja den perfekta ringen för dig!

LÄS MER
METALLER

Vilken metall ska du välja? Många har en idé om att man ska matcha sina ringar med sin partner, men det är på tiden att vi bryter oss från detta!

LÄS MER
SMYCKESVÅRD

Om du vill att dina smycken ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att ta hand om dem. Läs vår lilla guide om hur du gör!

LÄS MER
ALLMÄNA VILLKOR

Läs våra allmäna villkor.

LÄS MER
ETT ORD FRÅN GRUNDAREN

Inspirerad av de nordiska kontrasterna mellan råa berg, glittrande stjärnor och pulserande storstadsområden skapar jag mina smycken. Varje smycke är tillverkat i en av mina två verkstäder i Sverige – Umeå och Visby. Min vision är att skapa tidlösa smycken som kan bäras i generationer.

LÄS MER